Kvalitatīvs brīvais laiks dabā un galvenie tā atribūti

Atnākusī siltā sezona atkal visus aicina vairāk laika pavadīt laukā, svaigā gaisā. Nav noslēpums, ka daudzi cilvēki Latvijā to nespēj iedomāties bez izbraucieniem un atpūtas dabā, grila ballītēm, braucieniem uz lauku mājām vai pie apburošām ūdens tilpnēm.

Tādēļ pārtikas gatavošanas ārā kultūra latviešiem ir tuva un labi pazīstama. Un, vai kāds strīdētos pretī, ka ārā gatavots ēdiens ir mazāk gards? Daudziem ir sava iecienītā gaļas marinēšanas recepte vai, pretēji, ir vēlme eksperimentēt un katru reizi izmēģināt kaut ko jaunu. Jebkurā gadījumā, visticamāk, daudzu latviešu mājās ir āra grils, iesmi vai restītes, bet, atnākot pavasarim, sākam gatavot āra sveces, citus aksesuārus, plānot vasaras nedēļas nogales un brīvo laiku dabā.

Pieredzējuši gatavošanas uz uguns meistari zina, ka, izvēloties galveno vasaras kompanjonu – grilu, būtiskākā ir kvalitāte un izturība. Tādēļ Latvijā arvien biežāk ievēro vāciešu preču zīmi “Höfats”. Šis ražotājs veido iespaidīgus un stilīgus atribūtus brīvā laika pavadīšanai dabā, tie izceļas ar augstu kvalitāti, īpašu dizainu un izturību.

Klāstā atradīsiet dažādus grilus, grila pannas, āra sveces, īpaša dizaina kamīnus un citus aksesuārus. “Höfats” izstrādājumus ir iecienījuši cilvēki, kuri augstu vērtē kvalitāti un saprot stabila dizaina pievienoto vērtību. Tādēļ nav brīnums, ka tagad “Höfats” grils vai “Höfats” galda kamīns ir kļuvuši par mājas iesvētīšanas dāvanu īsteniem vēstniekiem.

Ar ko tad “Höfats” grils tik īpašs? Piemēram, “Höfats Bowl” grils ar trīs kāju statīvu ir gandrīz kā paaugstināta ugunskura vieta. Tādēļ tas veiks ne tikai āra grila pannas funkciju, uz kuras ērti cept gaļu un gatavot citus ēdienus, bet būs arī lieliska ugunskura vieta, pie kuras ir patīkami pavadīt vakaru tuvāko lokā.

 

 

 

 

Vēl viena negaidīta funkcija ir tā, ka tieši “Höfats Bowl”, pateicoties savam īpašajam dizainam, var mainīt savu pozīciju. Tā bļodu iespējams pavērst, pagriezt uz vienu vai otru pusi, tā varēsiet uguni pavērst uz vēlamo pusi – piemēram, pasargājot to no vēja kurināšanas laikā vai pēc vēļēšanās mainīt siltuma virzienu uz citu pusi. Parasti citu ražotāju ogļu griliem nav šīs funkcijas, tādēļ, izvēloties, ņemiet vērā priekšrocības, kuras sniedz funkcionālais dizains. Tāpat minēto bļodu ir gan viegli uzlikt, gan viegli noņemt no statīva, tādēļ tādi “Höfats” malkas grili ir sevišķi kompakti. Tie būs piemēroti ne vien pastāvīgai izmantošanai pagalmā, mājās vai lauku mājās, bet arī, lai paņemtu līdzi dodoties dabā.

Turklāt, statīvs ir viegli salokāms un viss viegli ietilpst automašīnas bagāžniekā. Šos grilus ir viegli tīrīt un tie ir projektēti tā, lai uguns nesabojātu pamatni, uz kura tie stāv. Tāpat ir pieejama papildu komplektācija, kas ir ideāli piemērota “Höfats” grilam. Ne vien ar stilu, bet arī ērti cepiet ēdienu laukā un baudiet sildošās uguns liesmas labā kompānijā. Turklāt, tā var būt īpaša, bagāta ar neaizmirstamiem un omulīgiem iespaidiem, dāvana tētim, tuvojoties tēva dienai.

Vēl viens īpašs “Höfats” izstrādājums ir āra biokamīni “Spin”, kas tiek dēvēti arī par galda kamīniem, lukturiem vai dārza degļiem. Taču labākais tos raksturojošais nosaukums – biokamīni. Atsauksmes par tiem runā pašas par sevi, jo tas ir ne vien moderns dizaina izstrādājums, kas izgreznos ikvienu āra vidi, terasi vai balkonu, bet arī veiks praktisku funkciju – apspīdēs, sildīs un, protams, sniegs mājigumu vakarēšanas laikā.

Tāds novietojams biokamīns ir dekoratīvā un izturīgā stikla cilindrā iekurināta uguns, kas iespaidīgi lēkā un apbur ar bioetanola palīdzību. Tā kā “Höfats Spin” tiek izmantots kamīnu bioetanols, tādi biodegvielas kamīni sniegs ugunskura omulību un efektu, pat vienkārši baudot to terasē, uz balkona vai pat mājas iekštelpās, viesistabā. “Höfats” klāstā atradīsiet šo kamīnu divus dažādus izmērus, tāpat arī dažādu krāsu kamīnus – pelēkus, sudraba vai zelta, tādēļ varēsiet tos pielāgot interjeram vai lauku mājas dizainam. Droši baudiet apburošo īstas uguns deju un silto vakaru, pavadot to kopā ar ģimeni vai draugiem.

Bez jau minētā brīvā laika un ēdienu gatavošanas rā, kas tāpat atmostas siltās sezonas periodā, ir pamanāma vēl viena Latvijā izplatīta tendence. Cilvēki arvien biežāk un uz ilgāku laiku vēlas aizbēgt no pilsētas dabā. Sevišķi tagad, kad attālināts darbs ir kļuvis par daudzu cilvēku ikdienu, pilsētnieki mīļuprāt pārceļas uz attālām lauku mājām un tur pavada vasaru, vai apmetas uz ilgāku laiku. Tādēļ “Höfats” izstrādājumi kļūst arvien populārāki ne tikai to starpā, kuri mīl ceļot un novērtē kvalitatīvas, kā arī stilīgas lietas, bet ir arī lieliska dāvana mājas iesvētīšanas vai citā īpašā, personiskā reizē. Pārvākšanās uz jaunām mājām, lauku mājas iegādāšanās – šādām reizēm arvien biežāk tiek meklētas īpašas un greznas dāvanas. Tādēļ jūsu tuvinieki tiešām novērtēs vāciešu kvalitāti un radītos mirkļus.

Individuāla pieeja

Inovatīvas produktu tehnoloģijas

Unikāla zināšanu un pieredzes vieta

Autorizēts partneris

Vietnē tiek izmantoti sīkfaili. Ja piekrītat sīkfailu lietošanai, nospiediet pogu „Piekrītu“ vai sērfojiet tālāk. Savu piekrišanu jebkurā brīdī varēsiet atsaukt, mainot savas interneta pārlūkprogrammas iestatījumus un dzēšot ierakstītos sīkfailus. Vairāk par sīkfailiem varat lasīt  Privātuma politikā.

Sadali maksājumu uz 3 mēnešiem bez %*. Uzziniet vairāk šeit