Kad kārtot māju ir bauda: “Dyson” bezvadu putekļu sūcēji

Latvijā jau atklātā un novērtētā britu kompānija “Dyson”, kas šodien lielu daļu investīciju piešķir tīra gaisa tehnoloģiju attīstīšanai, par gaisa kvalitāti domā, arī radot putekļu sūcējus. Divas desmitgades ilgušie pētījumi un inženierrisinājumu meklējumi ļāva saprast, kas putekļu sūcēja ideju paceļ jaunā līmenī, – tā ir ne tikai putekļu savākšana, bet arī filtrēšanas sistēma, kas aiztur smalkākās daļiņas un alergēnus, neļaujot tiem atgriezties atpakaļ telpā. Tieši tāpēc “Dyson” sūkšanas tehnoloģijas īpaši novērtē pret putekļu ērcītēm un ziedputekšņiem alerģiski, pret gaisa piesārņojumu jutīgi cilvēki, kā arī ģimenes, kurām rūp gaisa kvalitāte mājās. Pavasarim ieskrienoties, piedāvājam uz kārtību mājās palūkoties no jauna skatupunkta – caur “Dyson” prizmu, kas mājsaimniecību redz citādi.

Nekādu kompromisu attiecībā uz gaisa tīrību mājās

Kompānijas šīs sezonas sauklis – “Tikai ”Dyson” darbojas kā “Dyson””. Kompānijas dibinātājs Džeimss Disons apgalvo: “Izjūtam patiesu kaisli pret konsekventu aizvien nevainojamāku inženiertehnisko ierīču radīšanu. Lūk, kāpēc nekas cits nedarbojas tā, kā darbojas “Dyson”.” Ambiciozā devīze ir lieliski saprotama ikvienam, kurš jau ir izmēģinājis šī mājsaimniecības inovāciju radītāja produktus. Lai arī tirgū šodien redzam veselu virkni bezvadu putekļu sūcēju, un tie visi šķietami izskatās līdzīgi, “Dyson” ekskluzīvā īpašība – visiem putekļu sūcēju modeļiem ir raksturīga spēja savākt līdz pat 0,3 mikronu izmēra daļiņas. Progresīvākais modelis “Dyson V11” savāc 99,97 % putekļu, ziedputekšņu un pat baktēriju un uzticami “ieslēdz” tās putekļu sūcējā. Tātad gaiss necirkulē šurpu turpu – unikālā mazgājamā HEPA filtru sistēma attīra izejošo gaisu ar tirgū augstāko efektivitāti.

Unikālie pamata raksturlielumi, tādi kā filtri, higiēniska putekļu izmešanas sistēma vai enerģiju taupīt palīdzošā ieslēgšanas / izslēgšanas poga rokturī, vieno visus “Dyson” bezvadu putekļu sūcējus. Tomēr dažādi modeļi ir radīti tāpēc, lai atbilstu dažādu cilvēku dažādajām gaidām. Salīdzinājumam aplūkosim divas optimālas izvēles – “Dyson V8” bezvadu putekļu sūcēju, kas ir piemērots mazākām platībām un īsākiem putekļu meklējumu ceļojumiem, un jaunāko kompānijas radīto ierīci – “Dyson” V11, kuram raksturīgi visprogresīvākie raksturlielumi un maksimāli rezultāti: visiem, kuri tiecas pēc pilnības.

V8 – nelieliem mājokļiem

“Dyson V8” ir radīts, lai optimāli apmierinātu nelielu mājokļu īpašnieku gaidas. Līdz 150 m2 platību sūkšanai piemērotais bezvadu putekļu sūcējs ļaus sajust baudu, sūcot putekļus, jo tas ir manevrētspējīgs, viegls un jaudīgs. Nezaudējot jaudu, sūc līdz pat 40 minūtēm. 0,54 l tilpuma atkritumu savākšanas un izmešanas mehānisms nodrošina ātru, ērtu un higiēnisku ierīces atbrīvošanu no putekļiem. “Dyson V8” ir piemērots dažādu virsmu kopšanai: birstes ar tiešo piedziņu atgriezīs prieku jūsu paklājam, mīkstā rullīšu birste ir paredzēta cietu grīdu sūkšanai, bet mini elektrības uzgalis labi izsūks gultas matraci. Modeļa “Dyson V8 Animal” komplektā ietilpst arī papildu uzgaļi mājdzīvnieku audzētājiem, tostarp īpašs – elastīgs uzgalis šauru, vien sapņos aizsniedzamu spraugu tīrīšanai. Vērtīgi ir arī uzgaļi grūtāk pieejamu interjera vietu aizsniegšanai – stūru, grīdlīstu nosūkšanai (dažādu modeļu komplektācijas atšķiras). Nelielais svars (2,61 kg) un ergonomiskais dizains ļaus pat griestus sūkt un nenogurt.

Putekļu sūcējs ir viegli transformējams par mini rokas putekļu sūcēju, tāpēc ir ērti izmantojams, lai uzturētu tīrību automašīnas salonā vai aizvestu to uz lauku mājām putekļu pavasara medībās. “Dyson V8” – bezvadu tehnoloģija ar pieredzi: neraugoties uz to, ka tas ir senākas paaudzes, nekā kompānijas jaunākie bezvadu putekļu sūcēju saimes locekļi, V8 vēl aizvien ir vispopulārākais, pateicoties tā optimālajai cenas un kvalitātes attiecībai. Efektīvs, funkcionāls un universāls – ikviena pilsētnieka vajadzībām.

V11 nav līdzvērtīgu

Bezvadu putekļu sūcējs “Dyson V11” – visiem maksimālistiem! Ideāli piemērots tiem, kuri dzīvo lielākos mājokļos, nespēj vien visu sakārtot un sapņo par ātrumu un jaudu vienuviet. Privātmāju ar platību līdz 200 m2 īpašnieki novērtēs ne tikai ilgāku – līdz 60 min – sūkšanas laiku, ar kuru pietiks, lai bez kompromisiem sakārtotu visas telpas mājā, bet arī iesūkšanas jaudu, kas atbilst putekļu sūcēja ar vadu jaudai. Svarīgi ir arī tas, ka, laikam ejot, ierīces sūkšanas jauda nemazinās.

Lielākām sūkšanas platībām piemērota 0,76 l tilpuma putekļu savākšanas tvertne. Turklāt tagad tā ir ne tikai higiēniska, bet arī rotaļīga: “notēmē un šauj” tīrīšanas funkcija ar vienu pieskārienu svirai automātiski izstumj ārā savāktos putekļus, bet jums atliek vien izbaudīt procesu. Viena no unikālajām “Dyson V11” īpašībām – minimāls trokšņa līmenis. Sūkt klusi, ātri un ar prieku – iespējama misija! LCD ekrāns, automātiska motora ātruma pielāgošanās sūcamās virsmas veidam, – tās ir gudram putekļu sūcējam piemītošas saprātīgas iezīmes, radītas, lai aiznestu jūs visaugstākajā putekļu sūkšanas pieredzes dimensijā.

Tiem, kuriem vienmēr gribas vairāk, ir radīta “Dyson V11 Absolute Extra Pro” modifikācija, kurai ir papildu uzlādējama baterija un stilīga uzlādes stacija. Ar jaudīgāko bezvadu putekļu sūcēja versiju izsūksiet divreiz lielāku platību – abas baterijas nodrošinās nepārtrauktu divu stundu sūkšanu. Šķiet, nāksies vien piekrist: V11 nav līdzvērtīgu.

“Dyson” neeksistē vienkārša mājsaimniecība – inovāciju līderis ir gatavs mainīt mūsu skatījumu uz ikdienišķajiem mājas darbiem. Iespējams, tāpēc “Dyson” lietotājiem ir raksturīga kāda īpaša īpašība – pieķeršanās. Izmēģinot kompānijas radītās ierīces, vairs negribas mēģināt neko citu, jo... “Tikai “Dyson” darbojas kā “Dyson””. Pavasarim atnākot, uzdrošinieties sev atklāt kārtošanas prieku!

 

Individuāla pieeja

Inovatīvas produktu tehnoloģijas

Unikāla zināšanu un pieredzes vieta

Autorizēts partneris

Vietnē tiek izmantoti sīkfaili. Ja piekrītat sīkfailu lietošanai, nospiediet pogu „Piekrītu“ vai sērfojiet tālāk. Savu piekrišanu jebkurā brīdī varēsiet atsaukt, mainot savas interneta pārlūkprogrammas iestatījumus un dzēšot ierakstītos sīkfailus. Vairāk par sīkfailiem varat lasīt  Privātuma politikā.

Sadali maksājumu uz 3 mēnešiem bez %*. Uzziniet vairāk šeit