“Dyson” bezvadu putekļu sūcēji: tīriet māju ar baudu

Britu kompānija “Dyson”, kas uz ikdienas sadzīvi lūkojas ar novatorisku skatījumu, pavasarī piedāvā mainīt skatījumu uz mājsaimniecības darbiem. Tīrīt māju ar baudu – iespējama misija! Manevrējošā, vieglā un efektīvā ierīce sūkšanai ar gaisu attīrošu HEPA filtru garantē, lai tīrīšana būtu gan ātra, gan maksimāli efektīva. Uzmanības vērts bezvadu putekļu sūcējs, kura jaudīgums atbilst elektrības pievada putekļu sūcēja spēkam. Par ko mēs runājam? Iepazīstinām ar bezvadu putekļu sūcējiem “Dyson Cyclone V10™ Absolute” un “Dyson Cyclone V11™ Absolute Extra”.

Noslēpums – īpašais dzinējs

Lai jūs saprastu, kādu iemeslu dēļ “Dyson” sūkšanas tehnoloģijas iekļuvušas pasaules līderpozīcijās, kā reiz no jaudas būtu jāsāk. Šodien par iespaidīgo “Dyson” ierīču jaudīgumu varam runāt tikai tādēļ, ka kompānija, veidojot pirmo bezvadu putekļu sūcēju, pirmkārt uzmanību veltīja dzinēja hermētiskuma apdomāšanai. “Mūsu inženieru ikdienas darbs ir paraudzīties uz esošo tehnoloģiju no citas puses un pajautāt sev: vai ir iespējams labāks risinājums?” – stāsta kompānijas “Dyson” dibinātājs James Dyson.

Tieši tāds – labāks par visiem līdz tam eksistējušajiem – risinājums bija unikālā digitālā dzinēja radīšana, kas ļāva palielināt slotas veida sūcēja efektivitāti. Izveidojot jauna veida dzinēju, radās iespējas pamazām doties arvien vieglāka, klusāka un jaudīgāka bezvadu putekļu sūcēja virzienā. Šībrīza “Dyson HyperdymiumTM” dzinēju paaudzei raksturīga digitālā pulsēšanas tehnoloģija, līdz pat 125,000 apgriezieniem minūtē un līdz 220 gaisa vatiem uzlēkusī maksimālā iesūkšanas jauda. Līdzās pieminama arī modelim “Dyson Cyclone V11™ Absolute Extra” raksturīgā īpašā akustiskā dzinēja inženierija, kas garantē minimālu trokšņu līmeni. Tieši pateicoties pastāvīgi pilnveidojamajiem dzinēja inženierijas risinājumiem šībrīža bezvadu “Dyson” putekļu sūcēji ir ilgtspējīgi un jaudīgi un vienlaikus mazāki, vieglāki, kā arī efektīvāki, kā jebkad iepriekš.

Labākās galvenās īpašības

Iepazīstinot ar “Dyson Cyclone V10™ Absolute” sūcēju, tā veidotāji patērētājiem gaidāmo pieredzi raksturoja tā: “Elektrības pievada putekļu sūcēja jauda ar bezvadu risinājuma sniegto brīvību un universālumu”. Šis modelis “Dyson” bezvadu putekļu sūcēju vēsturē ienesa ļoti svarīgu jaunumu – lineāro konfigurāciju: dzinēju izlīdzinot ar tilpni putekļiem, tagad gaiss ceļo taisnā līnijā,tādejādi ievērojami palielinot iesūkšanas jaudu, kas sasniedz no 15,8 līdz 151 gaisa vatiem.

Viena no svarīgākajām īpašībām, kas ieviesta V10 modelī un ir saglabāta V11 versijā –par 40 % lielāks, par iepriekšējo 0,76 l, tilpuma rezervuārs putekļiem ar sistēmu “nomērķē un šauj”. Higēniskā un “Dyson” lietotāju jau iecienītā tīrīšanas funkcija “nomērķē un šauj” garantē tīru un ātru putekļu sūcēja tīrīšanas procesu: ar vienas sviriņas piespiešanu savāktie netīrumi vienkārši izslīd no rezervuāra. 0,76 l putekļu savākšanas tilpnē ietilpst visi māju stāsti – no mājdzīvnieku spalvu mešanas pavasarī, līdz bērnu rotaļām ar graudiem, no pa logu ielidojušiem ziedputekšņiem līdz cilvēkiem bīstamām baktērijām.

Mazgājamais HEPA filtrs “noķer” un “iesloga” pat pašas smalkākās – 0,3 mikronu izmēra daļiņas. Tādēļ varat būt droši, ka pa uzgali iesūktais gaiss telpā atgriezīsies maksimāli iztīrīts – atpakaļ izpūstā gaisa kvalitāte ir piemērota pat alerģiskiem cilvēkiem. Abiem modeļiem raksturīga putekļu savākšanas efektivitāte – pat 99,79 %. Tieši tādēļ šiem putekļu sūcējiem uzticīgi ir pat pret putekļiem jutīgi cilvēki un ģimenes, kas audzina bērnus un četrkājainos mājdzīvniekus.

“Dyson Cyclone V11™ Absolute Extra”: augstākais līmenis

“Dyson Cyclone V11™ Absolute Extra”, kas pārstāv augstāko sadzīves tehnoloģiju līgu, ir jaudīgākais mūsu tirgū pārdodamais “Dyson” bezvadu putekļu sūcējs. “Dyson” pētījums apstiprināja, ka “Dyson Cyclone V11™ Absolute Extra” izceļas ar divreiz lielāku jaudu, nekā jebkura cita ražotāja bezvadu putekļu sūcēji1, bet savu priekšgājēju V10 ar jaudas īpašībām apspēj pat par 20 %. Pat par piektdaļu ilgāks ir arī 7 litija jonu baterijas darbības laiks, kas garantē pat 60 minūtes nepārtrauktas sūkšanas ECO režīmā. Turklāt, bateriju ir viegli izņemt un to var uzlādēt bez sūkņa – piekritīsiet, neliela, tomēr patērētājam ļoti draudzīga dizaina detaļa.

Pie īpašajiem “Dyson Cyclone V11™ Absolute Extra” raksturojumiem ir vērts pieminēt arī LED ekrānu, uz kura reālajā laikā tiek rādīts darbības režīms, atlikušais sūkšanas laiks, filtra stāvokļa atgādinājumi un pārpildīšanas informācija. Ar DLS (dinamiskās slodzes sensoru) uzgali tiek aktivizēta viedā pielāgošanās grīdas klājumam: ņemot vērā sariņu, kas darbojas, pretestības pret virsmu jaudu. Tātad, tagad putekļu sūcējs ir ne tikai jaudīgs, bet vēl arī vieds!

Kompānijas inženieri pastāvīgi pilnveido arī iespējamo sūkšanas režīmu dažādību. Ar V11 varēsit sūkt, ņemot vērā savas vajadzības: tie, kuriem patīk ātrums, varēs darboties maksimāli intensīvi un aktīvi (BOOST), tiem, kuriem nepatīk steigties – rāmi un ilgi (ECO). MED režīms piedāvā optimālu sūkšanas pieredzi – sūkt iespējams līdz 40 minūtēm ar pietiekami lielu jaudu, bet, sūcot AUTO režīmā ar DLS uzgali, putekļu sūcējs viedi pielāgosies mainīgai dažādu istabu virsmai.

Daudziem rodas jautājums par īpašo “Dyson” bezvadu putekļu sūcēju īpašību – rokturī integrēto ieslēgšanas / izslēgšanas pogu. Kamēr tā tiek piespiesta, ierīce veic sūkšanu, tiklīdz tiek palaista – vairs ne. Tas nav nejaušs risinājums: kompānijas inženieri to līksmi raksturo tā: “ON kad vajag. OFF, kad nevajag”. Viedā inženierijas ideja ieviesta, lai mazinātu enerģijas patēriņu.

No dienas kad “Dyson” pārdeva pirmo slotas veida bezvadu putekļu sūcēju, jau ir pagājuši 15 gadi. Šajā laikā kompānija nav snaudusi – vēlme pilnveidot tehnoloģijas, augt un ieklausīties cilvēku vajadzībās, ieveda “Dyson” sadzīves inovāciju līderu vidū. Tomēr veiksmes stāsts slēpjas ne pārmērīgās tehnoloģiju sacīkstēs, bet uzmanībā, kas tiek veltīta galējam patērētājam: lai to pieredze, tīrot mājas, būtu sevišķi viegla, patīkama un labvēlīga veselībai. Tieši tādēļ pavasara tīrīšana ar “Dyson” – nevis pienākums, bet piedzīvojums.

 

1 Sūkšanas jauda testēta saskaņā ar EN 60312-1 CL 5.8 ir 5.9, pie uzgaļiem, esot pilnībā piepildītai putekļu savākšanas tilpnei, BOOST režīmā.

 

Individuāla pieeja

Inovatīvas produktu tehnoloģijas

Unikāla zināšanu un pieredzes vieta

Autorizēts partneris

Vietnē tiek izmantoti sīkfaili. Ja piekrītat sīkfailu lietošanai, nospiediet pogu „Piekrītu“ vai sērfojiet tālāk. Savu piekrišanu jebkurā brīdī varēsiet atsaukt, mainot savas interneta pārlūkprogrammas iestatījumus un dzēšot ierakstītos sīkfailus. Vairāk par sīkfailiem varat lasīt  Privātuma politikā.

Sadali maksājumu uz 3 mēnešiem bez %*. Uzziniet vairāk šeit...

messenger